Köszöntjük weboldalunkon! Válasszon nyelvet English Magyar English
MX-Trade webáruház - H-8184, Balatonfűzfő Irinyi J.u.1. Hungary
Online Ügyfélszolgálat:
Skype:
Mobil:
+36 30 201 9931
Pályázat leírása

Új Magyarország Fejlesztési TervÚj Magyarország Fejlesztési Terv

Projekt neve: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése

Projekt azonosító: KMOP-1.2.5-09-210-0152

Projekt leírás:

Az e-kereskedelmi- és vállalatirányítási rendszer kiépítésének elsődleges célja az MX-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. üzlet- és ügyviteli folyamatainak fejlesztése volt stratégiai célkitűzéseivel összhangban. A magas színvonalú, az ügyfelek és látogatók érdekeit maximálisan kiszolgáló rendszer megfelel az értékesítők és vásárlók igényeinek, ezáltal hosszú távon növeli a versenyképességet, optimalizálja a működési költségeket.
A projekt keretében egy e-kereskedelmi rendszerrel összekapcsolt integrált vállalatirányítási rendszert vásárolt a vállalat. A rendszer kiépítésével lehetővé vált az értékesítési területek lefedettségének kiszélesítése, a meglévő érdekeltségi terület megtartása, ill. bővítése. A piacbővítés egyrészt a meglévő üzleti partnerek részére egy egységes elektronikus kereskedelmi rendszerben való kereskedést biztosítja, másfelől a rendszeren keresztül magánszemélyek és szakkereskedések is versenyképes keresletet biztosítanak a vásárlók számára.
A rendszerrel biztosítható a pályázó és vevői részére az egyszerű kezelhetőség, a kifinomult felhasználói azonosítási és jogosultság módszer, a nagyfokú adatbiztonság, a könnyen átlátható vásárlói folyamat és a megbízható üzemmenet, rendelkezésre állás.
További eredmény a zavarmentes rendszerüzem biztosítása, az állásidők minimalizálása. Ehhez a rendszerhez hozzákapcsolódik egy vállalatirányítási rendszer, mely pontosabbá, átláthatóbbá és a vezetés által naprakészen követhetővé teszi a működési, értékesítési és HR folyamatok összehangolt működését. A bevezetett rendszerszoftver hazai fejlesztésű, a magyar jogszabályi előírásoknak és a pályázat elvárásainak egyaránt megfelel.
A következő területeken történik ERP bevezetés: - Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés - Vállalati CRM és értékesítés - Táv-és csoportmunka támogatás - Internetes értékesítés (vállalati webáruház).
A programcsomaggal átfogóan kezelhető minden, értékesítéssel és humánerőforrással kapcsolatos esemény. A projekt megvalósítása során fontos műszaki és szakmai elvárás volt a globális alkalmazásokhoz, szabványokhoz történő következetes igazodás. Az egymással összhangban működő ERP és e-kereskedelmi rendszer biztosítja a kft részére az adatrögzítés egyszeriségét, így a többszöri adatrögzítésből adódó hibalehetőség minimalizálódik.

Kedvezményezett neve és elérhetősége:

MX-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

http://www.mxtrade.hu/

2045 Törökbálint,

Bajcsy-Zsilinszky u. 79.

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

Gazdasági Versenyképesség Operatív Program

http://magzrt.hu/

1539 Budapest, Pf. 684

(+36) 40 200 617

 

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Forgalmazott gyártmányok, termék márkák: