Köszöntjük weboldalunkon! Válasszon nyelvet English Magyar English
MX-Trade webáruház - H-8184, Balatonfűzfő Irinyi J.u.1. Hungary
Online Ügyfélszolgálat:
Skype:
Mobil:
+36 30 201 9931
Rólunk

Üdvözöljük az MX-Trade Kft. honlapján!

Cégtörténet:

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam cégünket, az általunk forgalmazott termékeket és szolgáltatásokat, amelyek az Ön cége számára is kedvező beszerzési lehetőségeket kínálnak.

Saját tulajdonú cégünk 1996 óta működik eredményesen a mezőgazdasági gépek és gépalkatrészek export-import kereskedelme és belföldi értékesítése terén.

Jól képzett munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalattal, kiváló műszaki és idegen nyelvismerettel, valamint kiterjedt szállítói kapcsolatokkal és széles vevőkörrel rendelkeznek.

Korrekt együttműködést, széleskörű üzleti kapcsolatokat alakítottunk ki szállítóinkkal Európa, Amerika és Ázsia számos országában.

Elsősorban mezőgazdasági gépalkatrészek, kombájn, traktor, jármű motor, váltó, adagoló, turbó, hidraulikus alkatrészek, valamint görgős láncok, szemes teherláncok, gördülőcsapágyak, ékszíjak teljes ipari és mezőgazdasági palettájának kereskedelmével foglalkozunk.

Elfogadunk megbízásokat munkagépek és egyéb speciális gépek alkatrészeinek beszerzésére is.

Alkatrészválasztékunk az eredeti gyári, a minőségi import és hazai utángyártott termékeket is magában foglalja.

A csúcsminőségű termékek mellett az ISO tanúsítvánnyal rendelkező középkategóriás, kedvező árfekvésű, szabvány és speciális gyártmányok széles választékával is rendelkezésükre állunk.

Áruválasztékunkról részletesen a termékek címszó alatt olvashat. 

Vevőkörünket hazai és külföldi ipari és mezőgazdasági felhasználók, kis- és nagykereskedők, gép-gyártók és viszonteladók alkotják.

Tevékenységünket költségtakarékos működés, a vevők igényeihez rugalmasan alkalmazkodó gyors ügyintézés és alacsony árrés jellemzi, így lényegesen kedvezőbb ár- és szállítási feltételeket tudunk biztosítani partnereinknek, mint amilyeneket a nagy apparátussal dolgozó márkaképviseletek, vagy mamutvállalatok diktálnak.

Mottónk: MINŐSÉG, RUGALMASSÁG, VERSENYKÉPESSÉG.

Filozófiánk:

Célunk felhasználói igények – a korszerű műszaki követelményeknek, az éleződő piaci kihívásoknak és a legkülönbözőbb vásárlói elvárásoknak megfelelő – kiszolgálása professzionális színvonalon.

Előzetes egyeztetés alapján – akár helyszíni – műszaki és külkereskedelmi szaktanácsadással is készséggel állunk partnereink rendelkezésére.

Reméljük, hogy felkeltettük szakmai érdeklődését, és javasoljuk, hogy alkatrészigényével, árajánlatkérésével keresse meg cégünket is, hogy meggyőződhessen kedvező szállítási és árfeltételeinkről.

Ön csak nyerhet azon, ha több szállítói ajánlat és árinformáció alapján választhatja ki a legmegfelelőbb beszerzési forrást és a legkedvezőbb kondíciókat.

Az Ön igénye fontos számunkra, kérdéseivel, műszaki problémáival forduljon hozzánk bizalommal. Ezek megoldása számunkra nemes kihívás.

A jó gazda gondosan felkészíti a gépparkot szezonális munkákra, időben elvégzi a gépek javítását, karbantartását, felújítását. A szükséges anyagok, alkatrészek megvásárlása előtt azonban körülnéz a piacon, miként lehet jó minőségben, mégis olcsóbban megoldani a javítást.

Bízom abban, hogy hamarosan az Ön cégét is elégedett vevőink között tarthatjuk számon.

Jó böngészést és kellemes vásárlást kívánok!

Marx Imre tulajdonos

Forgalmazott gyártmányok, termék márkák: