Köszöntjük weboldalunkon! Válasszon nyelvet English Magyar English
MX-Trade webáruház - H-8184, Balatonfűzfő Irinyi J.u.1. Hungary
Online Ügyfélszolgálat:
Skype:
Mobil:
+36 30 201 9931
COVID-19 korlátozások
2020. 03. 19. << vissza

Új koronavírus korlátozások

Tisztelt Ügyfeleink!


A COVID-19 új koronavírus fertőzés visszaszorítása, ill. kiküszöbölése érdekében a veszélyhelyzet miatt kihirdetett kormányzati rendelkezéseivel összhangban az alábbi korlátozó intézkedéseinkről tájékoztatjuk vásárlóinkat:

- Irodánkban és raktárunkban fokozottan ügyelünk a higiéniára, maximálisan betartjuk a kormány korlátozó rendeleteit és a WHO ajánlásait.

- Munkatársaink védőkesztyűben végzik az áruátvételt, árukezelést és árukiadást. A munkavégzés során figyelnek a megfelelő távolságtartásra.

- Kézmosási lehetőség, és kézfertőtlenítő adagolók állnak rendelkezésre az irodában, a raktárban és a mellékhelyiségekben.

- Egyelőre mind az import, mind pedig a belföldi áruellátásunk akadálymentes, a vevői igények kiszolgálása jelenleg még zavartalan.

- Az áruszállítást végző futár cégek a szokásos rend szerint szállítják házhoz Magyarország területén a megrendeléseket.

- Személyes vásárlás a jelenlegi szabályozás szerint: hétfő - péntek 8:00 - 15:00 között lehetséges.

- Kérjük a személyes vásárlások és a készpénzfizetés lehetőség szerinti mellőzését,
ehelyett javasoljuk a webáruházunkban történő vásárlást, emailben, vagy telefonon történő megrendelést, és átutalással történő készpénzmentes fizetési mód választását.

- Továbbra is törekszünk vevőink alkatrészigényeinek gyors, pontos és rugalmas kielégítésre.

Balatonfűzfő, 2020.03.19

MX-Trade Kft csapata

Forgalmazott gyártmányok, termék márkák: